andrei gpl instalatii gpl auto
instalatii gpl tomasetto
bara

instalatii gpl secventialeinstalatia gpl tomasetto staginstalatii gpl prinsrezervoare gplreervoare cilndricerezervoare toroidaleinstalatii gpl clasice

 

"Performantele, consumul si uzura motorului sunt direct proportionale cu nivelul tehnic si calitativ al instalatiei GPL "

Alternative Fuel Systems

tel: 0762 393 388

service@instalatiigplauto.ro

card avantaj

gpl rate raifeissen

instalatie gpl in rate

instalatii gpl in rate fara dobanda

 

 

Instalații GPLSecventiale
home instalatii gpl autoservice gplintrebari frecvente despre gplcontact

Instalatiile GPL Secventiale fac parte din a doua generatie de instalatii gpl si au fost concepute pentru conversia la GPL a autoturismelor cu motoare pe benzina alimentate prin injectie multipunct avand norma de poluare de la Euro2 pana la Euro6.

Instalatiile GPL injectie secventiala de gaz sunt sisteme complexe din punct de vedere tehnologic, astfel incat pot face fata celor mai avansate cerinte tehnice ale oricarui motor indiferent de puterea si nivelul de poluare al acestuia.

Aceste sisteme contin calculator si injectoare proprii pentru injectia de GPL.
Motorul porneste pe benzina si comuta pe GPL in mod automat numai atunci cand temperatura motorului ajunge la pragul de 40 C.
Instalatiile GPL Secventiale se configureaza in functie de numarul de cilindri ai motorului si in functie de puterea acestuia. Se pot configura cu orice tip de rezervor.

bara

Societatea noastra propune pe piata din Bucuresti doua tipuri de instalatii GPL care s-au ridicat standardul de performanta:

Instalatia GPL Tomasetto Stag este o instalatie fiabla care are la baza componentele mecanice ale  renumitei firmei Tomasetto Achile din Italia si componente electronice ale firmei AC - Stag din Polonia. Instalatia Tomasetto are o ascensiune puternica in toata Europa datorita calitatii componentelor si a performantei oferita de controlerele STAG. Poate echipa orice autoturism cu injectie multipunct de benzina cu 3, 4, 5, 6, 8 cilindri cu putere pana la 400Kw .

tomasetto-stag

Instalatia GPL Prins este o instalatie produsa in Olanda care inglobeaza tehnologii de ultima generatie in domeniu, reprezintand solutia optima pentru autoturismele de ultima generatie. Este compatibila cu toate autoturismele cu motoare in 3, 4, 5, 6, 8 cilindri cu injectie multipunct MPI si in functie de codul de motor dezvoltat cu injectia directa FSI, TFSI, GDI.

prins

bara

 

bara
ALTERNATIVE FUEL SYSTEM
bara